Nadere gegevens over uitvaart Jan de Boer en de aandacht die Oranje Nassau aan zijn overlijden zal besteden.

Gepubliceerd op
31 augustus 2022

In dit bericht meer gegevens over de uitvaart van onze erevoorzitter Jan de Boer. De plechtigheid is komende maandagmiddag.om 13.30 uur in crematorium Ommeland en Stad in Eelderwolde.

 

We hopen dat veel leden van Oranje Nassau komende maandag aanwezig zullen zijn om Jan Niko de laatste eer te bewijzen.

Oranje Nassau zal op 10 september a.s. rond de bekerwedstrijd tegen Gorecht aandacht besteden aan de nagedachtenis van onze erevoorzitter. De familie wordt ook uitgenodigd aanwezig te zijn. Het begin van wedstrijd tegen Gorecht staat zoals gewoonlijk gepland om 15.00 uur. De spelers van Oranje Nassau zullen die middag ook rouwbanden dragen..

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.