Ingelaste oefenwedstrijd eerste selectie

Gepubliceerd op
29 augustus 2022

Vrijdagavond is er voor Oranje Nassau 1 een extra oefenwedstrijd ingepland. Tegenstander is vv Emmen. Emmen wordt getraind door Kevin Waalderbos en speelt dit jaar in de eerste klasse E van het zondagvoetbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion 'de Oude Meerdijk' en begint om 20.15 uur. 

Beide ploegen hebben komend weekend geen bekerwedstrijden. ON niet omdat ze op 6 september pas tegen WVV spelen.en Emmen op 7 september tegen HOVC.

Een voorbeschouwing komt woensdag of donderdag online  

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.