Fotografische kijk op Gorecht- Oranje Nassau door Henk Vrielink

Gepubliceerd op
25 september 2022

Ook door Henk Vrielink van Gorecht is er gisteren een fotoreportage gemaakt. We gevevn deze foto's graag een plekje op onze site omdat het vanuit een ander oogpunt naar wordt gekeken. 

 Vrielink deelde deze foto's met de Gorechters. Hij schreef erbij: Gorecht verliest geflatteerd met 0-4 maar de overwinning voor ON was niet onterecht.

De foto's van Vrielink vind je hier

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.