Daniëlle Bijzitter “We gaan er een leuk en gezellig jaar van maken met hopelijk heel wat successen! “

Gepubliceerd op
17 september 2022

Bij de selectie van mannen 1 is het ieder jaar weer een komen en gaan van verzorgers. Dat heeft te maken met de contacten die de club heeft met MCZ. Studenten die bij MSC worden geplaatst krijgen een plek bij verschillende sportteams om zo ervaring op te doen. 

Terwijl Arianne Kooijinga nog een jaar actief blijft bij de club komt Daniëlle Bijzitter voor het eerst als verzorgen bij de selectie. Ook met haar maken we kennis, dit keer in een verhaal naar aanleiding van vragen die ik heb gesteld.

Door Siemon Aikema

Daniëlle is 20 jaar oud en woont thuis bij haar ouders en broertje in Boerakker. Ze studeert fysiotherapie in Groningen en zit in het tweede jaar van de opleiding. Daniëlle vertelt, dat ze op 10- jarige begonnen is met voetballen. Ze heeft dan ook heel wat jaren gevoetbald. Ze is begonnen in haar eigen dorp bij VV Boerakker. Hier speelde ze altijd bij de jongens. Toen ze ouder werd, wilde ze graag bij de meiden voetballen en is ze naar SV Marum gegaan. Hier heeft ze nog drie jaar gevoetbald, bij de MO17, MO19 en de eerste selectie. Drie jaar geleden is ze door een blessure gestopt met voetballen. Nu heeft ze een abonnement genomen op de sportschool en doet daar aan fitness.

Zoals eerder gemeld is ook Daniëlle bij Oranje Nassau terecht gekomen door MCZ. Ze vertelt “Bij MCZ ben ik begonnen aan een traject Lange Leerlijn, waarbij je de kans krijgt om samen met een clubfysio aan al je vaardigheden als fysiotherapeut te werken bij een sportclub.” Verder geeft ze aan het super leuk vindt dat ze bij Oranje Nassau terecht is gekomen, “omdat, zo vult ze aan “ik nog steeds veel heb met de sport voetbal”. Volgens haar is ze met open armen ontvangen door zowel de club als de selectie als de staf. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat ze een goede indruk heeft van de club, de selectie en de staf. Overigens is Daniëlle, in tegenstelling tot bijvoorbeeld fysiotherapeut Julia Mulder alleen verbonden met de eerste selectie van de mannen.

Op de vraag wat haar taken zijn bij Oranje Nassau vertelt Daniëlle dat ze het verzorgen van de selectie voor, tijdens en na de trainingen en wedstrijden als taak heeft. Daarnaast doet ze nog veldrevalidatie met geblesseerde spelers. Ze verwacht dit seizoen een gezellig jaar bij Oranje Nassau. Daarnaast hoopt ze haar vaardigheden als fysiotherapeut kan kunnen verbeteren. Ze besluit met “We gaan er een leuk en gezellig jaar van maken met hopelijk heel wat successen! “.

Daniëlle bedankt dat je me te woord wilde staan. Ik wens je een leuk, sportief en leerzaam jaar bij onze club. We komen elkaar ongetwijfeld nog wel vaker tegen.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.