Supportersvereniging

Supportersvereniging

Bestuurssamenstelling supportersvereniging

voorzitter
Alfred Laaning
secretaris
Ina Sulman-Vos
penningmeester
Feiko Boschma
Lid
Coby Bos-Janssens
Lid
Thom van Dijk

Het bestuur van de Supportersvereniging heeft besloten de klaverjas- en sjoelavonden in september 2021 weer op te pakken. Er is geïnventariseerd of er belangstelling was vanuit de actieve leden. Tot nu toe hebben 18 klaverjassers belangstelling getoond en 3 van de 6 sjoelers.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.