Adres en route

Adres en route

Adres

  • Sportpark Coendersborg
  • Kooiweg 1
  • 9722 BZ, Groningen
  • Telefoon kantine: 050-5256133

Postadres

  • postbus 6003
  • 9702 HA, Groningen

Route

Vanuit de richting Assen (A28): Neem de afslag Groningen Zuid (afrit 39). Ga bij de verkeerslichten onderaan de afrit rechtsaf. Volg deze weg (Ketwich Verschuurlaan, later overgaand in Goeman Borgesiuslaan) ca. 2 km tot aan de driesplitsing. Sla linksaf de Helperzoom op. Neem na 200 meter de eerste afslag rechts (Kooiweg). Het sportpark bevindt zich na 200 meter aan de linkerkant.

Vanuit richting Afsluitdijk/Joure (A7): Ga in Groningen op het kruispunt Julianaplein rechtdoor. Neem direct na het Julianaplein de eerste afslag Helpman (afrit 37). Ga bij de verkeerslichten onderaan de afrit rechtdoor, maar houd rechts aan. Volg deze weg ca. 500 meter tot aan de driesplitsing. Sla rechtsaf de Helperzoom op. Volg deze weg ca. 2 km en ga linksaf de Kooiweg op. Het sportpark bevindt zich na 200 meter aan de linkerkant.

Logo van Sixton Peak

Hoofdsponsor van CVV Oranje Nassau

Safe and Free

Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Subsponsor
d&u Accountants & Adviseurs
We zijn een vakinhoudelijke specialist, maar vooral ook jouw sparringpartner. En we zitten nooit tegenover je, maar staan naast je. Zo helpen we je met het nemen van de juiste beslissingen richting de toekomst. In alles wat wij doen zijn wij nieuwsgierig en alert.
Subsponsor
Boekema Vastgoedonderhoud Groningen
Boekema werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau.
Overige sponsorinformatie volgt binnenkort

Copyright© 2022 CVV Oranje Nassau.
Realisatie: Internetbureau Praes.